Interieurontwerp vrijstaande woning

Het minimalistische interieurontwerp voor deze vrijstaande woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en geeft een rustige woonsfeer. De woning staat in verbinding met het groene landschap van buiten. In de woonkamer ligt een sfeervolle massief eiken geloogde vloer met daaronder vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met glad wit stukwerk. De speciaal op maat ontworpen haardmeubel biedt ook plaats voor de tv en bergruimte voor apparatuur. Ook de inbouwkasten met nissen geven veel opbergruimte en ruimte voor decoratie mogelijkheden. Voor de grote raampartijen is hier gekozen voor paneelgordijnen. De strakke richtbare inbouwspots zijn nauwkeurig afgestemd op de esthetica van de woonruimte.

De keuken is voorzien van een kook-schiereiland en een kastwand met inbouwapparatuur. De moderne barkrukken aan het schiereiland geven de mogelijkheid tot even gezellig zitten bij het keukengedeelte.

De hal heeft een grote garderobekast zodat alle jassen, schoenen, sjaals e.d. netjes uit het zicht opgeborgen kunnen worden. De hal blijft zo rustig in het vlak. Bij het openen van de deuren met minimalistische aluminium grepen gaat de verlichting in de kast aan.

In de toilet is gekozen voor een opvallend glas mozaïek patroon als accentwand met inbouw spots. Een  moderne vierkante wasbak met daaronder een zwevend lade blok en een grote spiegel.

In het ontwerp van de badkamer is o.a een koperen achterwand geplaatst in de inloop regendouche i.c.m. mozaïek tegeltjes. Dit geeft een spannend contrast in materiaalgebruik. Er zijn warme en koele kleuren en materialen tegenover elkaar toegepast.