Makelaarskantoor Boxtel

Het makelaarskantoor, gevestigd in een schitterend oud historisch pand, is voorzien van een nieuw interieur.  Het oude gedateerde interieur paste niet meer bij de nieuwe huisstijl van de makelaar. “Thuis”  is het nieuwe kernwoord. Het interieur is ontworpen vanuit de gedachten dat de klanten zich “thuis” moeten voelen als zij binnenstappen bij het makelaarskantoor. Een woonkamer idee!

Voor de ontvangstruimte is gekozen voor een eigentijdse warme huiselijke stijl. Op de vloer een makkelijk te onderhouden donkere pvc vloer. Daarop en lekkere hoekbank, kleine tafeltjes, een hoektafel, en een losse lederen cognac kleurige fauteuil. Dit is als een eiland geplaatst op een warm en sfeervolle wollen karpet. Daarachter transparante, soepelvallende inbetween gordijnen tot op de grond voor het “woonkamer” idee te versterken. Een wand is in warme grijs/bruin tint gezet. Ook is er een maatwerk ontvangstbalie geplaatst, waaraan met klanten zaken doorgenomen kunnen worden. Er hangt een beeldscherm tegenover zodat daar ook eventueel beelden bekeken kunnen worden.

Voor de spreekruimte is een maatwerk kastenwand wit ontworpen in combinatie met een eikenhouten spreektafel met stalen onderstel. Deze stijl wordt doorgevoerd in het hele ontwerp. Op de wand is een accent van behang toegepast. Dit is een afbeelding van het oude station van Boxtel, afgedrukt in Sepia tint.

De verlichting is afgestemd op het indelingsplan en aangebracht in het bestaande plafond. Alle wanden zijn opnieuw gestuukt en de deuren en kozijnen zijn gelakt en voorzien van nieuw design beslag in rvs.

Ontwerp i.s.m. RAWarchitectuurstudio