Nieuwe indeling woonkamer met maatwerk wandkast voor villa in Geldrop

De bewoners van deze villa wilden de indeling, meubels, stoffering en verlichtingsplan van de bestaande woonkamer en hal grondig aanpakken. De sfeer en indeling van het oude interieur beviel niet meer. Ze wilden graag een grote zithoek met veel opbergruimte met een warme uitstraling. Cinterieur maakte i.s.m. RAWarchitectuur een verrassend interieurontwerp en begeleidde tot het eind.

Het oude klassieke interieur voldeed niet meer aan de behoefte van de bewoners. De meubels stonden niet in verhouding tot de grote woonkamer. De nieuwe comfortabele en ruime zithoek is op een groot vloerkleed als een eiland midden in de ruimte geplaatst. De wanden blijven hierbij vrij voor een ruimtelijk gevoel. De tv is weggewerkt in een maatwerk wandkast. Deze kan uit de kast getrokken worden en richting de eethoek gedraaid. Een heerlijke grote lichte loungebank met relaxelement vormt het middelpunt van de nieuwe zithoek. Optimaal ten opzichte van de haard en de tv. De mooie cognac kleurige lederen fauteuils en houten bijzettafels geven warmte aan de zithoek. De strakke inbouwspots in het verlaagde plafond en de staande armaturen zijn afgestemd op de indeling en geven de juiste accenten. De looproutes zijn kort en functioneel gehouden.

De hal heeft een nieuwe maatwerk garderobe kast gekregen waardoor alle jassen, schoenen en sjaals nu uit het zicht blijven. Oude binnenkozijnen, deuren en deurbeslag en de toilet zijn vernieuwd naar een luxere uitstraling. De trap is in een neutrale kleur gelakt. De wand is voorzien van mooie up/down armaturen, welke een hele fijne verlichting geven.

“Familie en vrienden die hier nu binnenkomen vinden het nieuwe interieur fantastisch”

Ontwerp i.s.m. RAWarchitectuurstudio